Ny design...

Detta skall väll tjäna som någon sårts prelienär design... tills jag kommer på hur jag vill ha det... kom gärna med tips på vad som skulle se bra ut :)

för att allt är bättre än vitt ...

Ensam ?

Det finns förmodligen många människor i denna värld som tror att vi blev skapade av en gud, att vi ska vara en varelse skapade i hans avblid och att vi är ensama i universum. Men varför gjorde han då universom så jävla stort ? vad är meningen med allt denna överblivna rymd ifall våran lilla patetiska blåa planet skulle vara det enda som faktiskt betyde ågot? Kan människor inte se hur ignorat och idiotiskt det är att tro att vi skulle vara utvalda på något sätt? och ifall det nu är en gud som skapat detta är det inte respektlöst mot honom om man säger att det bara är den här lilla blåa planeten som betyder något, om han nu har skapat en så stort och fantastiskt plats.

http://www.youtube.com/watch?v=mcBV-cXVWFw  om du vill ha lite större perspektiv om hur sjukt jävla stort universum är, utan att behöva höra massa stora sifror.

Social potträning och kulturell uppfostran ?

Jag har funderat på detta ämne många gånger... och på något sätt blir jag altid lika jälva deperimerad varje gång jag tar upp detta med någon person...

när jag tänker på detta så är det till största del den kulturella delen som oroar mig, för det sociala brukar de fästa människor ha kläm på ivf de som jag välder att umgås med.

först kan vi se... borde inte skolan ha någon del i våran kulturella uppfostran, kanske borde man lära sig om till exempel våran svenska sångskatt eller kanske någon av de många minnesvärda filmer som faktiskt gjorts i sverige. Detta kav vi vi testa snabbt med frågor som "nämmn 1 av Bellmans visor" och "kan du ens nämna vad Det sjunde inseglet handlar om?" kan du svara på detta nu utan att kolla upp det på Google eller något sånt. Nu om du kan detta så behöver du inte känna dig så träffad fast med mina erfaranheter av detta så tvivlar jag det.

Jag sitter fan fortfarande och är irriterad på folk som sägar att diskution inte är nödvändit, att man kan använda sin tid mer efektivt, men vafan ska du med allt det du lärt dig medans vi andra diskuterade, vad ska du göra med det när du knappt kan uttrycka dig verbalt!

Jag ber om ursäkt för ett inlägg som är välldigt osammanhängande och dåligt stavat... men ifall du är dum nog att läsa en blogg skriven av en person med dyslexi så får du för fan skylla dig själv!

Under ytan

Okej alla har små undermedvetna saker som dom tänker på, sjuka saker som man tror att ifall någon annan hör dom kommer den människa tor att man är galen. ivf så hoppas jag att det är så för annars är jag galen. Det kan vara dedär tankarna som slår en precis när man ser en speciel sak, när jag ser små hundar får jag direkt tanken i mitt huvud "vad skulle hända ifall jag sprang fram och sparkade den? skulle den flyga iväg på samma sätt som en fotboll?" nu det där kanske var ett sjukt exempel men det är en tanke som slår mig varenda gång jag ser en liten hund.

Ifall du inte har sjuka tankar, mörka tankar eller andra tankar som du aldrig skulle villja säga till någon så tycker jag synd om dig, för det måste ju på något sätt vara dessa tankar som defenierar oss som personer. Det är våra inpulser som spelar spel med oss, det ända som skiljer snälla människor från elaka är ju hur man reagerar på sina impulser. är det våra impulser dom visar våran fria vilja? eller är det kanske bara något som representerar våra innersta önskninga, jag vet inte. vill jag veta? ja. om det vore våran fria vilja skulle det ju vara valen som var viljan och inte impulsen, me utan impulsen skulle vi inte behöva ta valet...



Jag kan förstå om du har problem med att följa med i resonemanget här... jag tyckte bara att folket borde fåse hur mina tankegångar ser ut när jag skriver detta... för detta är mina tankar tagna direkt ur mit huvud, jag har inte ändrat ett ord ifrån den ursprungliga tanken som kom upp i mit huvud..... och den egentliga frågan är väll... hur skulle detta se ut för dig?

Är detta Våran Uppgift ?

Jag antar att jag ska börja med att säga att jag inte håller med om dessa åsikter, men eftersom folket inte diskuterar saker och ting i samma utsträckning längre så måste ju mäniskor höra alla sidor på en fråga någon stans...

Ja du hur ska vi börja nu då, vi ka ju börja med lite fakta som till exempel att Södertälje komun tar in fler invandrare än hela USA, och kanske det faktum att vi i lilla svergie tar in fler flyktingar (från Irak) än var resten av världen gör... tillsamans... Med detta framför sig kan man ju börja fundera lite grana, är det verkligen våran uppgift att leka världssamvete. Som vanligt kan vi sam vanligt se att den stora boven i detta är USA, för om man startar ett krig måste man ju själv städa upp efter sig och inte bara dumpa en stor börda på ett annat land, som till och med står utanför konflikten. Så kommer ju tanken, varför ska just vi ta in alla? varför ska vi behöva betala för allt detta (för det är inte biligt med våran invandrings politik) kan inte resten av världen ta sin egen del? skulle det inte vara bättre fall vi bara tog in en liten del av alla flyktingar?

(här kommer lite Åsikter som jag förespråkar) När ni läser dessa tankar hoppas jag inerligt att ni också får tanken, om vi bestämmer oss för att ta in en mindre del flyktingar så skriver du på den dödsdom för de flyktingar som du väljer bort för om man ska vara ärlig, bara för att vi väljer att ta in mindre människor betyder inte det att fler länder tar in flyktingar, Nej det komer att resultera i fler och större flyktingläger.

Vad tycker du?

Skapa NY Evloution ?

Ja, detta bliv väll lite e uppföljare på förra inlägget så ifall du inte läst det så gör det innan du läser detta.

Ja... och vad är detta för konstig tanke? hur ska man kunna skapa en ny evolution när vi redan har sat den ur spel? och då är det ju i meningen att vi inte ska behöva eleminera vår civilisation.

svaret på denna fråga är förhållandevis lätt, Genmanipulering. och ja jag pratar om att manipulera oss människor nu. Tänk nu innan du dömmer bort dena tanke på grund av alla dina moraliska ståndpunkter, för detta skulle återinföra den fysiska evolutionen. Om du ser det såhär, i en värld där genteknik som gör dig starkare, smartare och helt utan fysiska defekter finns så kommer vi genast se att våran kära evolution är tillbaka eftersom den som är mäst anpassningsbar (minst bunden av gamla moraliska världen) kommer att klara sig bättre i den världen även i våran civiliserade värld, för vem skulle villja anställa någon som kanske kommer få en hjärtinfarkt eller liknande när du har valet att ta någon som garanterat har ett friskt hjärta och dess utom är smartare. och detta kanske låter hemskt att vissa människor ska ha bättre möjligheter att leva än andra, men är de inte det som hela begreppet med evolution "survival of the fittest" eller?

och dess utom ifall varje ny generation modefieras att bli lite bättre lite smartare så finns det ju inga begränsningar för hur långt männskligheten kan komma.

Nu detta var ganska riktat men du kan ju tänka lite själv, när väl valet finns vad skulle du välja? skulle du genmanipulera ditt barn eller låte det vara "naturligt"? för du vill väll ge ditt eget barn de bästa möjlighterna att leva ett bra liv, eller?

RSS 2.0