Skapa NY Evloution ?

Ja, detta bliv väll lite e uppföljare på förra inlägget så ifall du inte läst det så gör det innan du läser detta.

Ja... och vad är detta för konstig tanke? hur ska man kunna skapa en ny evolution när vi redan har sat den ur spel? och då är det ju i meningen att vi inte ska behöva eleminera vår civilisation.

svaret på denna fråga är förhållandevis lätt, Genmanipulering. och ja jag pratar om att manipulera oss människor nu. Tänk nu innan du dömmer bort dena tanke på grund av alla dina moraliska ståndpunkter, för detta skulle återinföra den fysiska evolutionen. Om du ser det såhär, i en värld där genteknik som gör dig starkare, smartare och helt utan fysiska defekter finns så kommer vi genast se att våran kära evolution är tillbaka eftersom den som är mäst anpassningsbar (minst bunden av gamla moraliska världen) kommer att klara sig bättre i den världen även i våran civiliserade värld, för vem skulle villja anställa någon som kanske kommer få en hjärtinfarkt eller liknande när du har valet att ta någon som garanterat har ett friskt hjärta och dess utom är smartare. och detta kanske låter hemskt att vissa människor ska ha bättre möjligheter att leva än andra, men är de inte det som hela begreppet med evolution "survival of the fittest" eller?

och dess utom ifall varje ny generation modefieras att bli lite bättre lite smartare så finns det ju inga begränsningar för hur långt männskligheten kan komma.

Nu detta var ganska riktat men du kan ju tänka lite själv, när väl valet finns vad skulle du välja? skulle du genmanipulera ditt barn eller låte det vara "naturligt"? för du vill väll ge ditt eget barn de bästa möjlighterna att leva ett bra liv, eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0